Ratkaisut
Työkalu
Tietoa
Yhteys
Kirjaudu

VALLILA INTERIORIN DIGIKATALOGI

Vallila Interior on sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, jolla on omia tekstiilimallistoja eri sisustustarpeisiin.
Haasteeksi yrityksessä oli muodostunut katalogien tekeminen eri tuotteista. Taitto-ohjelmalla tehtyjä katalogeja oli muokattava jatkuvasti malliston muuttuessa. Uusi tuote tuli saada aakkosjärjestyksessä katalogiin, mikä tarkoitti usein kymmenien sivujen muokkaamista. Suuriksi kasvaneet katalogit olivat myös raskaita lähettää sähköisesti asiakkaalle. Toiveena oli myös saada katalogit helposti selattavaan muotoon projektimyyjien iPadeille.
 
Lähdimme purkamaan haastetta yhdellä yrityksen tarpeisiin räätälöidyllä sovelluksella, joka ratkaisisi haasteet ja loisi uusia mahdollisuuksia myyntiin ja markkinointiin.
 
Ratkaisu on digikatalogi, jolla Vallila Interiorin graafiset suunnittelijat ja viestinnän ammattilaiset pystyvät tekemään katalogeja tarpeen mukaan. Katalogit ovat kosketusnäyttölaitteilla kuten iPadillä pyyhkäisten selattavissa. Uudet mallit saadaan katalogiin minuuteissa ja aakkostus tapahtuu automaattisesti. Painetut katalogit ovat edelleen tärkeässä roolissa. Niitä ei enää tehdä erikseen, vaan digikatalogista tutulla asettelulla pystytään generoimaan painolaatuinen PDF-versio. Katalogit saattavat olla yli satasivuisia, joten ladattava HTML-sisältö on rajattu mahdollistaen kuitenkin sulavan siirtymisen seuraaville ja edellisille sivuille. Sisällysluettelo generoituu automaattisesti ylläpidon määrittelemien sivujen mukaan.
 
Aiemmin resurssit katalogien osalta kuluivat jatkuviin taittotöihin. Nyt katalogeja tehdään enemmän, nopeammin ja käytössä on valmiudet sekä digi- että printtiversioon. Asiakkaalle voidaan lähettää sähköpostilinkki tietylle digikatalogin sivulle. Katalogit ovat myös sivukohtaisesti jaettavissa sosiaalisessa mediassa.
 
Vallila Interiorin uusin katalogi on nähtävillä täällä.
 
Lue lisää digijulkaisun mahdolllisuuksista täältä.

“Sähköinen kuvasto tavoittaa asiakkaitamme ympäri maailmaa. Kuvastoa on helppo päivittää uudistuvan valikoiman mukaan.”